fredag 5 oktober 2012

FRAMME!!!

Till er alla som tänkt på mig, hjälpt mig längs vägen, skrivit uppmuntrande ord på bloggen, på facebook och på telefonen. Och inte minst till er som skänkt pengar till min insamling. Jag är er enormt tacksamma. Utan alla fina människor som jag mött längs vägen hade detta inte varit möjligt.

Men det är också lite vemodigt. För detta blir ju mitt sista blogginlägg. Fast just nu mår jag mest gott. Det regnar här utanför hotellfönstret, min sambo har anlänt och snart skall vi gå ut och äta nåt gott och fira. Och imorgon flyger vi hem. Hem till er alla som jag saknar! Alla fina vänner och bästaste folket på Barn 3. Och vovven! Det har varit en tuff och fantastisk resa, och lika fantastiskt ska det bli att få sitt vardagsliv tillbaka med allt vad det innebär. Jag önskar också att jag kanske får någon att våga ge sig på ett äventyr de drömt om länge. För bara att göra ett försök är en prestation i sig. Klarar jag så klarar ni. Vi ses i löparspåret gott folk!


torsdag 4 oktober 2012

Sista lillfnutten spar jag till imorgon

Dagens etapp startade i djupa bokskogar och avslutades i regn ute på den skånska slätten. Inatt bor jag i lyxstor stuga på campingen är i Sjöbo. Som vanligt hänger det kläder på tork lite överallt.

Och imorgon är det dags för sista etappen på denna resa. Blott 26 km har jag kvar till Ystad. Där kommer bästa sambon och möter upp. Sen blir det hotell och flyg hem på lördag. Som jag längtar! Efter alla nära och kära. Och att få vila gammelkroppen lite. En dag eller två åtminstone :) det känns.... underbart och overkligt på samma gång. 

En annan sak jag gläds åt är alla pengar som kommit in till insamlingen. Det känns också nästan overkligt. Tack alla!



tisdag 2 oktober 2012

Med flow in Skåne

Morgonen började med kokkaffe i tältet som så många gånger förr. Och duggregn. I det lilla samhället Delary (inte Delaryd som jag tog för givet att det hette) fick jag oväntat och trevligt sällskap av kille som hette Filip. Han var ute och trampade ur benen efter helgens Lidingölopp och jag fick följe en mil på småvägarna. Det gick verkligen lätt och vi pratade bort bra många uppförsbackar :) När vi skildes åt hade jag 13 km till Osby. Och benen fortsatte att kännas otroligt pigga! När jag kom fram till Osby blev det en pizza innan jag tog de sista 12 kilometrarna till Hästveda, där jag nu tagit in på ett väldigt mysigt vandrarhem. Framåt kvällen klarnade det upp och den skånska landsbygden visade sig från sin bästa sida. För nu gott folk, har jag lämnat Småland och bara Skåne är kvar!



Man skulle kunna tro..

.. att jag tröttnat på att springa vid det här laget. Att när jag kommer hem så ska dojjorna få vila länge. Men faktum är att jag verkligen längtar efter min vardagsträning. Mysmorgonjoggar till jobbet och intervaller. Distanspass med mina underbara löparkamrater där hemma. Tröskelpass på löpband. Kärleken till löpningen har aldrig varit starkare.

De senaste etapperna har fortsatt på den småländska landsbygden. Mycket fint har jag fått se. Igår var det dessutom riktigt varmt och skönt. Idag planerar jag dock att lämna Småland och börja ta mig an Skåne :)